Autoverzekering Honda Legend Vergelijk verzekeringen in 1 minuutEen goedkope autoverzekering voor jouw Honda Legend afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn Zelf en niet te vergeten FBTO. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos via internet. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Legend ? De assurantiepremie komt tot stand op basis van factoren als soort dekking, privé of zakelijk gebruik plus jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda Legend! Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen Fox.

De beste aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Honda Legend Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Honda Legend? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 types dekkingen voor de Honda Legend. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Een nieuwe Legend verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag, schade door storm. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Honda Legend. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Honda Legend. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De protocollen van de bonus/malus-trede verschillen nogal per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Legend ?

De maandpremie voor de Honda Legend kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de voornaamste elementen.

 • Je postcode / regio (4597NN)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeraars. Onder andere AutoWeek, Reaal maar ook Zelf. Wij raadplegen alleen verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Honda classificeren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Premie berekenen Zelf.nl.

autoverzekering Honda Legend


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Legend afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Honda Legend. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 9-TRV-16).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (20-03-1983).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Honda.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lagere premie bij veilig rijden
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Samenwerking met Rabobank
Contact via social media

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Gemiddeld cijfer van 8+
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Actief sinds 1850
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Service award winnaar
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Ook ruitschade gedekt
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Beoordelingsscore van 7,5+
Simpel over te sluiten

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pechhulp Route Mobiel
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Veel lokale adviseurs
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gezinsautoregeling
Eenvoudig contract / polis


Voordeligste premie van de Honda Legend berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn Legend ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekende factor is; hoe oud je bent. 22-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een kostbare Honda Legend. Assuradeurs bekijken daarnaast je woonplaats (8675NH). De hoogte van de polis in Mijnsheerenland wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Heythuysen. Ook de kilometrage (t/m 7.500) en het gebruik van de auto worden meegenomen. Het tarief kan dus enorm wisselen. Bereken nu zelf jouw premie. Voer hierboven huisnummer, aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Honda Legend verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Legend afsluiten!