Autoverzekering Lancia Flavia Kies de verzekering die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Lancia Flavia vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. Aon Direct en uiteraard ook Ditzo. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Flavia ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar onder andere schadehistorie, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Lancia Flavia! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Alfa Romeo 155.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Lancia Flavia Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Lancia Flavia? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 types zekerheden voor jouw vertrouwde Lancia Flavia. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA
Jullie Flavia verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij brandschade, een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Lancia Flavia. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Lancia Flavia. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-regeling variëren erg per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Flavia ?

De premie voor de Lancia Flavia kan enorm verschillen per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Je postcode / regio (4025HC)
 • soort beveiliging op je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Voorbeelden zijn EAG Assuradeuren, National Academic en bijv. Unigarant. We doorzoeken alleen maar organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Feit: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Lancia filteren op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van ASR.

autoverzekering Lancia Flavia


Goedkoopste autoverzekering voor Lancia Flavia afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Lancia Flavia. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (zoals 56-ZTJ-9).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (24-10-1976).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Lancia.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Unieke schadehulp
Hoge klantbeoordeling

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
4 extra zekerheden
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Altijd verzekerd de weg op
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Binnen 1 minuut geregeld
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Gemiddeld een 8 op service
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Service award winnaar
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Inzittenden meeverzekeren
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pechhulp Route Mobiel
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook accessoires
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Bereikbaar via WhatsApp
Snelle schade afhandeling


Eenvoudig premie van de Lancia Flavia berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn Flavia ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke factor is; hoe oud je bent. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Lancia Flavia. Autoverzekeringen bekijken daarnaast bijv. woongebied (9689AE). De premie in Vuren kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Leiden. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere gewenste dekking, huisnummer, postcode in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Lancia Flavia verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Flavia afsluiten!