Autoverzekering Lexus LS Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe goedkoopste autoverzekering voor de Lexus LS afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Denk aan EAG Assuradeuren en niet te vergeten Univé. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en eenvoudig met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn LS ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar factoren als Wa/Wa+/All-risk, type auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Lexus LS! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Audi A2.

De beste autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Lexus LS Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Lexus LS? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 soorten basisdekkingen voor jouw eigen Lexus LS. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Een gebruikte LS verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor schade door storm, schade na blikseminslag, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Lexus LS. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Lexus LS. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn LS ?

De geldende premie voor een Lexus LS wisselt erg per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de voornaamste componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (2499NN)
 • Het merk en type van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gewenste dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende verzekeringen. Denk aan Centraal Beheer, Ditzo plus ZLM Verzekeringen. We doorzoeken puur organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Lexus rangeren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekering. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van De Zeeuwse.

autoverzekering Lexus LS


Goedkoopste autoverzekering voor Lexus LS afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Lexus LS. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Nummerbord invullen (zoals 25-ZXF-8).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-05-1982).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Lexus.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lage premie + ledenkorting
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Snel premie berekenen
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
690.000 klanten gingen je voor
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
4 jaar FOCWA-garantie
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Voor het hele gezin
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Veel vrijheid en keuzes
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Service award winnaar
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Tot 85% korting
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Maximaal 80% korting
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Snel schadeherstel
Snel online afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gebruiksvriendelijke App
Met aanvullende modules


Online premie van mijn Lexus LS berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de LS ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke factor is geboortedatum. Jongeren van 23 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe Lexus LS. Aanbieders doorzoeken ook je adresgegevens (4761JB). De hoogte van de polis in Heelsum is anders dan een Autoverzekering Linne. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het gebruik van de auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Vul onder andere eventuele accessoires, schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Lexus LS verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw LS afsluiten!