Autoverzekering Maassluis Snel overstappen naar de goedkoopste verzekeringDirect de goedkoopste autoverzekering in Maassluis vinden en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan Aon Direct en Reaal. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Maassluis? De maandelijkse premie hangt af van bijv. soort dekking, het aantal km’s dat je rijdt plus demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt supersnel een kwalitatief verzekeringskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Citroen C6.

Populaire autoverzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Maassluis Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende categorieëndekkingen om uit te kiezen. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Maassluis
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering Maassluis
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere diefstal, tweezijdige schade, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All risk autoverzekering Maassluis
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

WA+ volledig casco (all-risk)Auto van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt cascoAuto van 6 – 10 jaar
De instap WAAuto ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Kies dan optioneel voor een aanvullende autoverzekering Maassluis. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Je kunt dan per jaar een schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp Maassluis
Sta je met pech langs de weg? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. De term die daarbij hoort heet no-claimkorting Maassluis. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus regeling variëren erg per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Maassluis?

De maandpremie in Maassluis verschilt nogal per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de belangrijkste variabelen.

 • Je postcode / regio (4437LE)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Denk aan AutoWeek, Ditzo of Univé. Wij vergelijken slechts assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let op: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Maassluis verzekeringen klasseren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Overstappen naar SNS.

autoverzekering Maassluis


Goedkoopste autoverzekering in Maassluis afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Maassluis. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 31-ZPB-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (21-07-1965).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Maassluis op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Hoge korting bij veilige rijstijl
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Schade inzittenden
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Handige tips & tricks
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Schade in 3 stappen regelen
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ouderwets binnenlopen
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
WhatsApp service
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Ook ruitschade gedekt
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door diefstal
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Goed Geregeld Pakket
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook accessoires
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gezinsautoregeling
Gebruiksvriendelijke website


Eenvoudig verzekeringspremie in Maassluis vergelijken voor alle merken

Hoe hoog is de premie aan de autoverzekeringsmaatschappij Maassluis? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname factor is geboortejaar. Jongeren van 21 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een zware auto uit Maassluis. Verzekeringen bekijken daarnaast onder andere woonplaats (1298NA). De premie in Zuid-beijerland kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Ouderkerk Aan De Amstel. Ook het aantal km’s (10.001 tot 12.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. Het bedrag per maand is voor elke bestuurder weer anders. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer hierboven gewenste dekking, kenteken, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de verzekeraars in Maassluis en stap over In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!