Autoverzekering Mazda CX-9 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De goedkoopste autoverzekering voor de Mazda CX-9 bekijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Aon Direct en niet te vergeten Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en probleemloos via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de CX-9 ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, type auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mazda CX-9! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Audi RS.

Erkende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Mazda CX-9 Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Mazda CX-9? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 types verzekeringen voor jouw Mazda CX-9. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw CX-9 verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, tweezijdige schade, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mazda CX-9. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mazda CX-9. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn CX-9 ?

Het maandbedrag voor de Mazda CX-9 varieert erg per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hieronder vind je de meest invloedrijke factoren.

 • Je postcode / regio (5852KK)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende autoverzekeraars. Neem nou Delta Lloyd, Klaverblad en onder andere SNS. Wij vergelijken enkel assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mazda klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering berekenen Zelf.nl.

autoverzekering Mazda CX-9


Goedkoopste autoverzekering voor Mazda CX-9 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mazda CX-9. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 5-TXP-82).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (7-01-1992).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Mazda.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Hoge korting bij veilige rijstijl
Hulp bij overstappen

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede pechhulpdekking
Hulp bij overstappen

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Gemiddeld cijfer van 8+
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Extra dekking auto 6-13 jaar
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Wettelijke Aansprakelijkheid
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Elke maand aanpasbaar
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Verkeersschadeverzekering
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Onderdeel van Vivat
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Hoge no-claim kortingen
Diverse modules kiezen


Voordeligste premie van de Mazda CX-9 berekenen

Hoe zit het met de kosten bij verzekeringen voor een CX-9 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is jouw leeftijd. 20-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge Mazda CX-9. Aanbieders kijken ook naar o.a. adresgegevens (3888MM). De premie in t Harde kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Marknesse. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 – 20.000) en het gebruik van de auto zijn bepalend. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef snel kenteken, postcode, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Mazda CX-9 verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw CX-9 afsluiten!