Autoverzekering Poortugaal Snel overstappen naar de goedkoopste verzekeringEen goedkope autoverzekering in Poortugaal bekijken en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn InShared en ook Turien & Co. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Poortugaal? Het premiebedrag wordt bepaald door zaken als dekking, aanvullende modules, de geschatte kilometrageen niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in een paar seconden een kwalitatief verzekeringskantoor. Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kan jij – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Jaguar X-Type.

Bekende verzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over je auto verzekeren in Poortugaal Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende categorieëndekkingen die je kunt selecteren. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Poortugaal
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering Poortugaal
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook schade na blikseminslag, schade aan derden, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Poortugaal
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto’s van 6 – 10 jaar
Basis WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Poortugaal. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Kies voor pechhulp Poortugaal
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting Poortugaal. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Poortugaal?

De hoogte van de premies in Poortugaal loopt uiteen per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke variabelen.

 • Je postcode / regio (3471JJ)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Denk aan Bovag, Lancyr plus SNS. Wij controleren alleen maar verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Poortugaal verzekeringen klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Interpolis.

autoverzekering Poortugaal


Goedkoopste autoverzekering in Poortugaal afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Poortugaal. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (zoals JZ-415-F).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (28-01-1986).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Poortugaal op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Dag en nacht hulp van centrale
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Schade inzittenden
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Unieke Automodus
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Uitgebreid netwerk garages
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Snelle reactietermijnen
Contact via social media

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Dag en nacht contact
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Unieke extra dekkingen
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Ook ruitschade gedekt
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Tot 85% korting
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Snel schadeherstel
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Bereikbaar via WhatsApp
Voor jong en oud geschikt


Goedkoopste verzekeringspremie in Poortugaal vergelijken voor jouw model

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekeringsmaatschappij Poortugaal? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijke variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren van 18 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan oudere mensen, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge auto uit Poortugaal. Assuradeurs doorzoeken ook zaken als postcodegebied (4742BB). Het maandbedrag in Gendt kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Tienray. Ook het aantal kilometers (7501 – 10.000) en natuurlijk de dekking hebben invloed. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je geboortedatum, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de verzekeraars in Poortugaal en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!