Autoverzekering Nieuwegein De voordeligste verzekeraar in 2 minutenEen goedkope autoverzekering in Nieuwegein afsluiten, via internet? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld ASR en ING Bank. Vergelijk alle verzekeraars vlot en eenvoudig via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Nieuwegein? Het premiebedrag hangt af van factoren als type dekking, type auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in een paar seconden een kwalitatief verzekeringskantoor. Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Fiat Punto.

De beste autoverzekeraars

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Nieuwegein Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Je auto verkocht? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten zekerheden te onderscheiden. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Nieuwegein
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering Nieuwegein
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij schade door natuurgeweld, schade na blikseminslag, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Nieuwegein
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van voor een all-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

WA+ volledig casco (all-risk) Auto van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto’s van 6 – 10 jaar
De instap WA Auto ouder dan 10 jaar

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Nieuwegein. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opmerkelijk: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Module pechhulp Nieuwegein
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting Nieuwegein. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed om te weten: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering Nieuwegein?

De maandpremie in Nieuwegein wisselt nogal eens per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Graag noemen we de voornaamste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (2686GM)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. Onder andere Promovendum, Roxo plus WitGeld.nl. Wij raadplegen uitsluitend organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed om te weten: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven polissen kan je voor Nieuwegein verzekeringen rangschikken op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Unigarant.

autoverzekering Nieuwegein


Goedkoopste autoverzekering in Nieuwegein afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Nieuwegein. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (e.g. 3-TJK-35).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (8-01-1979).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Nieuwegein op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Unieke schadehulp
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede pechhulpdekking
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Uitgebreid netwerk garages
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Eigen risico van slechts €100
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Ook complete pakketten
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Online 10% korting
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Verkeersschadeverzekering
Online account

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Goed Geregeld Pakket
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Optie rechtshulp-verkeer
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gebruiksvriendelijke App
Online account


Voordeligste verzekeringspremie in Nieuwegein vergelijken voor je auto

Wat betaal ik per maand m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Nieuwegein? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvolle factor is geboortejaar. Jongeren tot 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke auto uit Nieuwegein. Verzekeringen doorzoeken ook factoren als postcode (1761DK). De maandpremie in Ruurlo kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Sassenheim. Ook het aantal km’s (t/m 7.500) en het merk/type auto zijn bepalend. Het bedrag per maand is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere schadevrije jaren, kenteken, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle verzekeraars in Nieuwegein en start met geld besparen Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!