Autoverzekering BMW 525 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw BMW 525 vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig is het aanbod enorm. O.a. HEMA en natuurlijk National Academic. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 525? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar onder andere dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 525! Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Opel Manta.

Meest vertrouwde aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW 525 Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de BMW 525? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie soorten autoverzekeringen voor de BMW 525. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Je 525 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade aan derden, schade na blikseminslag, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 525. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor BMW 525. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Ideaal: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De spelregels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 525?

De maandpremie voor de BMW 525 verschilt nogal per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de meest cruciale onderdelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6959LG)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde organisaties. Voorbeelden zijn Bovag, Nationale Nederlanden maar ook VKG. Wij controleren uitsluitend autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor BMW klasseren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering ASR.

autoverzekering BMW 525


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 525 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw BMW 525. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (bijv. KF-228-K).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (19-12-1992).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor BMW.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lage premie + ledenkorting
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Pechhulpdekking
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Uitgebreid netwerk garages
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Eigen risico van slechts €100
Voor jong en oud geschikt

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
WhatsApp service
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Simpele verzekeringskaarten
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Beoordelingsscore van 7,5+
24/7 schade melden

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Onderdeel van Vivat
Handige App

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Service in de winkel
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gebruiksvriendelijke App
Online schade melden


Eenvoudig premie van de BMW 525 berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij een verzekering voor de 525? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende factor is geboortedatum. Jongeren tot 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een sjieke BMW 525. Autoverzekeringen doorzoeken ook onder andere woongebied (8658LL). De premie in Middenmeer wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Bocholtz. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 tot 20.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer hierboven schadevrije jaren, kenteken, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle BMW 525 verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 525 afsluiten!