Autoverzekering Mercedes-Benz C 63 AMG Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz C 63 AMG vinden en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Allianz en uiteraard ook OHRA. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn C 63 AMG? Het premiebedrag komt tot stand op basis van bijvoorbeeld aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto en niet te vergeten demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je treft dan binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz C 63 AMG! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering BMW M3.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz C 63 AMG Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Mercedes-Benz C 63 AMG? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende soorten dekkingen voor jouw Mercedes-Benz C 63 AMG. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA
Je C 63 AMG verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je kunt een claim indienen voor tweezijdige schade, brandschade, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Mercedes-Benz C 63 AMG. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Mercedes-Benz C 63 AMG. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Ideaal: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De protocollen van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een C 63 AMG?

Het maandbedrag voor de Mercedes-Benz C 63 AMG kan enorm verschillen per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de meest cruciale componenten.

 • Je postcode / regio (4247HH)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je bekende assuradeurs. Voorbeelden zijn ASR, Nationale Nederlanden en bijv. VOOROP. We bekijken slechts aanbieders die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mercedes-Benz ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Overstappen naar Inshared.

autoverzekering Mercedes-Benz C 63 AMG


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz C 63 AMG afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Mercedes-Benz C 63 AMG. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (n.b. 9-KZH-43).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (20-08-1978).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies een dekkings type voor Mercedes-Benz.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lagere premie bij veilig rijden
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede pechhulpdekking
Eenvoudige procedures

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Veilige AutoModus
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Gemiddeld cijfer van 8+
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Actief sinds 1850
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Jaarlijks opzegbaar

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Elke maand aanpasbaar
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Inzittenden meeverzekeren
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Pechhulp Route Mobiel
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Veel lokale adviseurs
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Voordelig 2e auto verzekeren
Aanpassen & upgraden


Voordeligste premie van de Mercedes-Benz C 63 AMG berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn C 63 AMG? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekend aspect is het jaartal van geboorte. Jongeren van 23 jaar betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een prijzige Mercedes-Benz C 63 AMG. Autoverzekeringen analyseren verder ook o.a. postcode (4764BC). De hoogte van de polis in Spijkenisse wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Noorden. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 – 25.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is voor elke bestuurder weer anders. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere geboortedatum, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Mercedes-Benz C 63 AMG verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw C 63 AMG afsluiten!