Autoverzekering BMW M3 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW M3 afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. Centraal Beheer en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw M3? De assurantiepremie wordt bepaald door onder andere dekking, aanvullende modules, type auto maar ook jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW M3! Let op: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Peugeot 205.

Alle toonaangevende aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW M3 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw BMW M3? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie ordes van dekkingen voor jouw BMW M3. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een M3 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door botsing met dieren, diefstal, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW M3. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW M3. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Interessant: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn M3?

De maandpremie voor de BMW M3 varieert erg per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de meest betekenisvolle elementen.

 • Je woonplaats (7199NH)
 • soort beveiliging op je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Zoals Allsecur, Reaal maar ook WitGeld.nl. We bekijken enkel verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering De Zeeuwse.

autoverzekering BMW M3


Goedkoopste autoverzekering voor BMW M3 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW M3. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 6-THX-75).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (3-02-1964).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor BMW.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Interessante ledenkorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
4 extra zekerheden
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Snel online premie berekenen
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Snelle reactietermijnen
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ook voor inzittenden
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Service award winnaar
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pechhulp binnenland
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Beoordelingsscore van 7,5+
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pakketkorting mogelijk
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Klantbeoordeling 8+
Gebruiksvriendelijke website

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Eigen risico kiezen
Snel schade melden


Online premie van mijn BMW M3 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de M3? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een welbekende factor is hoe oud je bent. Jongeren van 20 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke BMW M3. Verzekeringen analyseren verder ook factoren als postcodegebied (3392MH). Het tarief in Huissen is anders dan een Autoverzekering Breskens. Ook het geschatte aantal km’s (meer dan 30.001) en de dagwaarde van de auto zijn bepalend. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul vandaag schadevrije jaren, huisnummer, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle BMW M3 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw M3 afsluiten!