Autoverzekering Heerlen De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering in Heerlen bekijken en afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Delta Lloyd en uiteraard ook Roxo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Heerlen? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar bijv. Wa/Wa+/All-risk, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan binnen een paar minuten een passend verzekeringskantoor. Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volvo V70.

Lokale verzekeraars

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Heerlen Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw voertuig? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 categorieënbasisdekkingen waar je uit kunt kiezen. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Heerlen
Je voertuig verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering Heerlen
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. brandschade, een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Heerlen
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Auto’s van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Goede auto’s van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto ouder dan 10 jaar

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Heerlen. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra dekking pechhulp Heerlen
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Heerlen. Heb je een ongelukje gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Heerlen?

De actuele premies in Heerlen wisselt nogal eens per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de belangrijkste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (9210BA)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je bekende organisaties. Onder andere Aegon, Interpolis maar ook VKG. We doorzoeken uitsluitend verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Heerlen verzekeringen indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de betrokken autoverzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van Ditzo.

autoverzekering Heerlen


Goedkoopste autoverzekering in Heerlen afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Heerlen. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 3-TNP-46).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (2-01-1975).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies het type dekking.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Heerlen op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Via WhatsApp bereikbaar
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede pechhulpdekking
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Verrekening met garage
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Gemiddeld cijfer van 8+
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Extra korting op pakketten
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Ook complete pakketten
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Simpele verzekeringskaarten
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
24 uur per dag hulp
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Onderdeel van Vivat
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gezinsautoregeling
Gebruiksvriendelijke website


Snel verzekeringspremie in Heerlen vergelijken voor alle modellen

Wat is de hoogte van de premie bij zo’n autoverzekeringsmaatschappij Heerlen? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een belangrijke variabele is hoe oud je bent. Jongeren van 20 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een zware auto uit Heerlen. Autoverzekeringen bekijken daarnaast bijv. regio (5907MB). Het tarief in Emmeloord is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Landsmeer. Ook de kilometrage (15.001 – 20.000) en natuurlijk de dekking hebben invloed. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul vandaag postcode, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de verzekeraars in Heerlen en sluit online af Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!