Autoverzekering Mercedes-Benz S 500 Kies de verzekering die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz S 500 afsluiten, via internet? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. InShared en uiteraard ook Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu vlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn S 500? Jouw premie wordt bepaald door bijvoorbeeld soort dekking, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz S 500! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Chevrolet Silverado.

Erkende verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz S 500 Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mercedes-Benz S 500? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

We onderscheiden drie types garanties voor de Mercedes-Benz S 500. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Jullie S 500 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere brandschade, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mercedes-Benz S 500. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Mercedes-Benz S 500. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Opmerkelijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder lopen uiteen per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een S 500?

De geldende premie voor een Mercedes-Benz S 500 wijkt erg af per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de meest betekenisvolle componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8898BE)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Neem nou De Goudse, FBTO en onder andere ZEKUR. We bekijken slechts assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Mercedes-Benz indelen op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Overstappen naar ANWB.

autoverzekering Mercedes-Benz S 500


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz S 500 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Mercedes-Benz S 500. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 64-ZPB-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (20-07-1967).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Mercedes-Benz.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Tot 30% veilige rijderskorting
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Snel premie berekenen
Diverse modules kiezen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Uitgebreid netwerk garages
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Eerlijke verzekering
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ook voor inzittenden
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Unieke extra dekkingen
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Snel online afsluiten
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door rook en brand
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Goed Geregeld Pakket
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook accessoires
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Gebruiksvriendelijke App
Online klantenservice


Eenvoudig premie van de Mercedes-Benz S 500 berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn S 500? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke factor is hoe oud je bent. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Mercedes-Benz S 500. Aanbieders doorzoeken ook onder andere postcodegebied (7593FN). Het tarief in Deventer kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Ooij. Ook het aantal kilometers (7501 – 10.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je schadevrije jaren, huisnummer, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Mercedes-Benz S 500 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw S 500 afsluiten!