Autoverzekering Chevrolet Blazer Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Chevrolet Blazer bekijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Zelf en Unigarant. Vergelijk alle verzekeraars vlug en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Blazer? Het premiebedrag wordt bepaald door bijv. schadehistorie, de waarde van je auto en niet te vergeten demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chevrolet Blazer! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Peugeot 406.

De beste verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Chevrolet Blazer Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Door de bank genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de Chevrolet Blazer? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van garanties voor jouw eigen Chevrolet Blazer. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een nieuwe Blazer verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door storm, schade na blikseminslag, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Chevrolet Blazer. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Chevrolet Blazer. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Neem dit in acht: De spelregels van de bonus/malus ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Blazer?

De geldende premie voor een Chevrolet Blazer varieert erg per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke elementen.

 • De omgeving waarin je woont (8207DH)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeraars. Denk aan Delta Lloyd, Roxo maar ook SNS. Wij vergelijken enkel assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Chevrolet filteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij Univé.

autoverzekering Chevrolet Blazer


Goedkoopste autoverzekering voor Chevrolet Blazer afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Chevrolet Blazer. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 97-ZXS-4).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (10-06-1988).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Chevrolet.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
4 extra zekerheden
Eenvoudig contract / polis

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Niet voorschieten
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Uitgebreid netwerk garages
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Snelle reactietermijnen
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDag en nacht contact
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
Eenvoudig contract / polis

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Snel online afsluiten
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Beoordelingsscore van 7,5+
Gebruiksvriendelijke website

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
WA , WA+ & Volledig Casco
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
WA, WA+ of All Risk
Online account

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Bereikbaar via WhatsApp
Duidelijke voorwaarden


Voordeligste premie van de Chevrolet Blazer berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Blazer? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekende factor is jouw leeftijd. 19-jarigen betalen doorgaans meer dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een dure Chevrolet Blazer. Autoverzekeringen doorzoeken ook factoren als adresgegevens (2341KB). De hoogte van de polis in Vierlingsbeek kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bunnik. Ook het aantal km’s (12.001 tot 15.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) tellen mee. Het tarief is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer hierboven schadevrije jaren, gewenste dekking, kenteken in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Chevrolet Blazer verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Blazer afsluiten!