Autoverzekering Toyota Starlet Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Toyota Starlet vergelijken en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. ASR en niet te vergeten OHRA. Vergelijk alle verzekeraars snel en zonder moeite via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Starlet ? Jouw premie hangt af van bijv. schadevrije jaren, de geschatte kilometragemaar ook jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Je checkt dan in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Starlet! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz 280.

Alle populaire autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Toyota Starlet Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Toyota Starlet? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij distantiëren drie categorieëngaranties voor de Toyota Starlet. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Jullie Starlet verzekeren met alleen WA dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, schade door natuurgeweld, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Toyota Starlet. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Toyota Starlet. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed onthouden: De protocollen van de bonus/malus regeling wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Starlet ?

De maandpremie voor de Toyota Starlet wijkt erg af per autoverzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hierna benoemen wij de belangrijkste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (8034EC)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw schadeverleden
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je bekende autoverzekeringen. Onder andere Allianz, FBTO en bijv. Voogd en Voogd. We onderzoeken slechts assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Toyota klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering ANWB.

autoverzekering Toyota Starlet


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Starlet afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Toyota Starlet. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 1-TNF-94).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (1-10-1995).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies een dekkings type voor Toyota.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Dag en nacht hulp van centrale
Hoge klantbeoordeling

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede pechhulpdekking
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Speciale AutoModus App
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
4 jaar FOCWA-garantie
Online account

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Ook totaalpakketten
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Wettelijke Aansprakelijkheid
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Online 10% korting
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hoge kwaliteit focus
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
WA , WA+ & Volledig Casco
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Klantbeoordeling 8+
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Handige overstaphulp


Eenvoudig premie van de Toyota Starlet berekenen

Hoe hoog is de premie bij verzekeringen voor een Starlet ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende variabele is jouw leeftijd. 23-jarigen betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Toyota Starlet. Verzekeraars overwegen daarnaast o.a. woongebied (5253DB). De premie in Raalte wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Wanssum. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het type voertuig hebben invloed. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. gewenste dekking, kenteken, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Toyota Starlet verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Starlet afsluiten!