Autoverzekering Daewoo Kalos Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Daewoo Kalos afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Zelf en uiteraard ook ZEKUR. Vergelijk ze nu vlug en moeiteloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Kalos? Het maandbedrag komt tot stand op basis van bijv. soort dekking, de aanschafwaarde en jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt in luttele minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Daewoo Kalos! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Rover 75.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Daewoo Kalos Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Daewoo Kalos? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie categorieëndekkingen voor de Daewoo Kalos. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een Kalos verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, explosie-schade, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Daewoo Kalos. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Daewoo Kalos. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Kalos?

De maandpremie voor de Daewoo Kalos loopt uiteen per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale onderdelen.

 • Je woonplaats (8507AC)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Neem nou Promovendum, Lancyr en bijv. Voogd en Voogd. We doorzoeken alleen maar autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je het formulier voltooid? Dan kun je de aanbieders voor Daewoo rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Auto verzekeren bij OHRA.

autoverzekering Daewoo Kalos


Goedkoopste autoverzekering voor Daewoo Kalos afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Daewoo Kalos. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (n.b. 8-XHF-27).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (28-05-1979).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Daewoo.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Via WhatsApp bereikbaar
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede rechtsbijstand
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Verrekening met garage
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Interessante bonusladder
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Dekking binnen & buitenland
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Geen poliskosten
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Optie verkeersrechtsbijstand
Goede telefonische service

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Beoordelingsscore van 7,5+
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Pakketkorting mogelijk
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Coöperatieve verzekeraar
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Hoge no-claim kortingen
Verschillende opties


Eenvoudig premie van de Daewoo Kalos berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn Kalos? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijk aspect is het jaartal van geboorte. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen doorgaans meer dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Daewoo Kalos. Aanbieders bekijken daarnaast zaken als woongebied (8276JG). De premie in Roosendaal is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Eijsden. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 tot 20.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. De berekening van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere gewenste dekking, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Daewoo Kalos verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Kalos afsluiten!