Autoverzekering Nissan Sunny Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Nissan Sunny vinden en afsluiten? Tegenwoordig is het aanbod enorm. O.a. Bovag en Verzekeruzelf.nl. Vergelijk alle verzekeraars vlug en gemakkelijk via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Sunny ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar zaken als schadevrije jaren, de cataloguswaarde maar ook demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Sunny! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Dodge Avenger.

Alle toonaangevende verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan Sunny Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Nissan Sunny? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie varianten van verzekeringen voor jouw vertrouwde Nissan Sunny. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een Sunny verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, een sterretje in je voorruit. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Nissan Sunny. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Nissan Sunny. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opvallend: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn Sunny ?

De actuele premie voor de Nissan Sunny varieert erg per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de meest invloedrijke onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (9604HE)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Onder andere De Goudse, HEMA en Fairzekering. Wij vergelijken uitsluitend aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: dit is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Nissan classificeren op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken verzekering. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Nissan Sunny


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Sunny afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Nissan Sunny. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Gebruik deze handige stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. GK-444-N).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (8-12-1980).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Nissan.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Dag en nacht hulp van centrale
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede pechhulpdekking
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Ruime keuze uit garages
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
4 jaar FOCWA-garantie
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringExtra korting op pakketten
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar van vele prijzen
Online account

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Ook ruitschade gedekt
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Interessante pakketkorting
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Schadegarant bedrijven
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Optie rechtshulp-verkeer
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Schade Melden met de App
Verschillende opties


Eenvoudig premie van de Nissan Sunny berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de Sunny ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekend aspect is hoe oud je bent. 18-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Nissan Sunny. Autoverzekeraars bekijken daarnaast feiten zoals adresgegevens (8672LJ). Het tarief in Doetinchem is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Rijen. Ook het aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. De berekening van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. eventuele accessoires, hoofdbestuurder, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Nissan Sunny verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Sunny afsluiten!