Autoverzekering Ochten Alle top-verzekeraars op een rijtjeDe goedkoopste autoverzekering in Ochten afsluiten, via internet? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ASR en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk ze nu handig en gemakkelijk via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Ochten? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto plus jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Zo vind jij in luttele minuten een verzekeringskantoor dat bij jou past. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Ford Kuga.

Bekende aanbieders

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Ochten Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw voertuig? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 varianten van waarborg types die je kunt selecteren. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Ochten
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus verzekering Ochten
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade door botsing met dieren, explosie-schade, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering Ochten
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Standaard WA Voertuigen ouder dan 10 jaar

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Ochten. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Noemenswaardig: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Handig: pechhulp Ochten
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. De term die daarbij hoort heet no-claimkorting Ochten. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Ochten?

De hoogte van de premies in Ochten verschilt nogal per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de belangrijkste elementen.

 • Je woonplaats (5313DB)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je bekende verzekeraars. Zoals Aon Direct, Nationale Nederlanden en bijv. Fairzekering. Wij controleren alleen assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Noemenswaardig: wij geven geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Ochten verzekeringen rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering vergelijken ABN AMRO.

autoverzekering Ochten


Goedkoopste autoverzekering in Ochten afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Ochten. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. 14-ZPB-6).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (22-12-1969).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Ochten op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Haal-en brengservice
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Contact via social media

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Unieke Automodus
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Dag & nacht schadehulp
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Goede verkeersrechtsbijstand
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Wettelijke Aansprakelijkheid
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Elke maand aanpasbaar
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Inzittenden meeverzekeren
Eenvoudig uitbreiden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
SOS International
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Superhandige App
Snel claims indienen


Online verzekeringspremie in Ochten vergelijken voor alle auto’s

Wat is de hoogte van de premie bij een autoverzekeringsmaatschappij Ochten? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname variabele is jouw leeftijd. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een prijzige auto uit Ochten. Verzekeraars onderzoeken ook aspecten als postcode (9589HN). De maandpremie in Wildervank kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Sint Anthonis. Ook de kilometrage (25.001 tot 30.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bepalend. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer onder andere kenteken, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de verzekeraars in Ochten en stap over In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!