Autoverzekering Odijk De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


Direct de goedkoopste autoverzekering in Odijk vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Centraal Beheer en niet te vergeten Klaverblad. Vergelijk ze nu snel en zonder moeite via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Odijk? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van factoren als soort dekking, de aanschafwaarde en de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt supersnel een kwalitatief verzekeringskantoor. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kan jij – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Ford Maverick.

Bekende autoverzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in minder dan 5 minuten.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Odijk Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Vaak neem je een verzekering voor een jaar. Hierna mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Veelal is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw auto? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie soorten garanties die je kunt selecteren. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Odijk
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering Odijk
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere brandschade, schade door storm, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. Allrisk autoverzekering Odijk
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

All-risk (WA + volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Odijk. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Handig: pechhulp Odijk
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Odijk. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Opmerkelijk: De regels van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Odijk?

Het maandbedrag in Odijk wijkt erg af per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de meest betekenisvolle variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (2054JB)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. Neem nou Avéro Achmea, Nationale Nederlanden plus Verzekeruzelf.nl. We doorzoeken alleen maar autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Odijk verzekeringen ordenen op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering vergelijken ING.

autoverzekering Odijk


Goedkoopste autoverzekering in Odijk afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Odijk. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 1-TTX-99).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (9-05-1984).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Odijk op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lagere premie bij veilig rijden
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Schade inzittenden
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Speciale AutoModus App
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Interessante bonusladder
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Dekking binnen & buitenland
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar van vele prijzen
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Elke maand aanpasbaar
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Tot 85% korting
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Schadegarant bedrijven
Handige App

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gebruiksvriendelijke App
Schade melden via internet


Online verzekeringspremie in Odijk vergelijken voor jouw model

Wat is de hoogte van de premie bij de autoverzekeringsmaatschappij Odijk? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvolle variabele is geboortedatum. De “jonkies” hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware auto uit Odijk. Autoverzekeraars overdenken ook feiten zoals woonplaats (2381LK). De maandpremie in Made kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Sint Jansklooster. Ook het geschatte aantal km’s (meer dan 30.001) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef snel gewenste dekking, huisnummer, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle verzekeraars in Odijk en sluit online af In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!