Autoverzekering Opel Cascada Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Opel Cascada bekijken en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn Promovendum en ZEKUR. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en moeiteloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Cascada ? De assurantiepremie heeft te maken met factoren als schadehistorie, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Cascada! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Fiat 500.

De beste verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Opel Cascada Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Opel Cascada? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 ordes van waarborg types voor de Opel Cascada. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
De Cascada verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je kunt een claim indienen voor schade aan derden, een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Opel Cascada. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaarWA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaarStandaard WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Opel Cascada. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-trede verschillen nogal per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Cascada ?

De hoogte van de premies voor een Opel Cascada varieert erg per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke variabelen.

 • Jouw postcodegebied (8227DK)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je bekende autoverzekeraars. Zoals Avéro Achmea, nowGo en bijv. United Insurance. We bekijken alleen maar autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Opel classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Promovendum.

autoverzekering Opel Cascada


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Cascada afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Opel Cascada. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 5-TVK-74).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (14-07-1988).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Opel.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
4 extra zekerheden
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
4 jaar FOCWA-garantie
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Voor het hele gezin
Contact via social media

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Geen poliskosten
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Score: beoordeeld met 8+
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp buitenland
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hulp bij mechanisch defect
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
SOS International
Online account

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gebruiksvriendelijke App
Diverse modules kiezen


Snel premie van de Opel Cascada berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de Cascada ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijk aspect is jouw leeftijd. Studenten en jongeren betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Opel Cascada. Assuradeurs kijken ook naar o.a. regio (3489GC). De hoogte van de polis in Sint Anthonis is anders dan een Autoverzekering Roggel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het type voertuig worden meegenomen. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere eventuele accessoires, postcode, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Opel Cascada verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Cascada afsluiten!