Autoverzekering Volkswagen Scirocco Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen Scirocco vergelijken en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Populaire aanbieders zijn Bruns ten Brink en uiteraard ook Univé. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Scirocco ? Jouw premie komt tot stand op basis van variabelen als soort dekking, privé of zakelijk gebruik plus jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je in een paar seconden de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Scirocco! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz C 250.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Volkswagen Scirocco Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Volkswagen Scirocco? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van zekerheden voor de Volkswagen Scirocco. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Jullie Scirocco verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor explosie-schade, brandschade, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Volkswagen Scirocco. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Volkswagen Scirocco. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Scirocco ?

De maandpremie voor de Volkswagen Scirocco kan enorm verschillen per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8170CF)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende verzekeraars. Zoals Centraal Beheer, Klaverblad en bijv. ZEKUR. We onderzoeken puur organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Volkswagen rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Online premie berekenen Allianz.

autoverzekering Volkswagen Scirocco


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Scirocco afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Volkswagen Scirocco. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 32-ZVV-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-07-1968).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies de juiste dekking voor Volkswagen.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Unieke schadehulp
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
4 extra zekerheden
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Interessante bonusladder
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Veel vrijheid en keuzes
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Service award winnaar
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Snel online afsluiten
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door rook en brand
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
WA , WA+ & Volledig Casco
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
24/7 schade melden


Online premie van mijn Volkswagen Scirocco berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Scirocco ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. 19-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe Volkswagen Scirocco. Verzekeringen overwegen daarnaast o.a. adresgegevens (5415FN). De hoogte van de polis in Onstwedde wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Wolvega. Ook het aantal kilometers (t/m 7.500) en de waarde van je auto tellen mee. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef snel kenteken, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Volkswagen Scirocco verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Scirocco afsluiten!