Autoverzekering Rover 214 Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Rover 214 afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn De Goudse en niet te vergeten VVS. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en eenvoudig via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 214 ? De maandelijkse premie wordt bepaald door bijv. dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Rover 214! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Hyundai Sonata.

Alle toonaangevende verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Rover 214 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Meestal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Rover 214? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie ordes van verzekeringen voor jouw vertrouwde Rover 214. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jouw 214 verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij explosie-schade, schade aan derden, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Rover 214. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Rover 214. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een 214 ?

Het maandbedrag voor de Rover 214 wijkt erg af per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest cruciale elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (4814FG)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Denk aan Bruns ten Brink, FBTO en bijv. Univé. Wij checken uitsluitend assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Rover filteren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken aanbieder. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over WA-verzekering ASR.

autoverzekering Rover 214


Goedkoopste autoverzekering voor Rover 214 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Rover 214. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Let op het stappenplan hieronder.

1. Nummerbord invullen (n.b. 5-KHD-52).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (7-10-1975).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Rover.
7. Orden de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Interessante ledenkorting
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Verrekening met garage
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Praktische tips veilig rijden
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Snelle reactietermijnen
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Duurzame verzekeraar
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Goede polisvoorwaarden
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
Helder polisblad

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Binnen 10 minuten claimen

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook accessoires
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gebruiksvriendelijke App
Eenvoudig contract / polis


Eenvoudig premie van de Rover 214 berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de 214 ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijk aspect is hoe oud je bent. Studenten en jongeren hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een zware Rover 214. Assuradeurs houden ook rekening met je woongebied (2704AJ). Het maandbedrag in Rilland kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Tegelen. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Rover 214 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 214 afsluiten!