Autoverzekering Opel Speedster Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Opel Speedster afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Hierbij kun je denken aan Delta Lloyd en natuurlijk Ditzo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en gemakkelijk online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Speedster ? Jouw premie hangt af van bijvoorbeeld positie op de bonusladder, type auto en niet te vergeten jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Speedster! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Fiat Palio.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Opel Speedster Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Opel Speedster? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 categorieënbasisdekkingen voor jouw Opel Speedster. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Zo’n Speedster verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door storm, tweezijdige schade, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Opel Speedster. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaarEen beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouderStandaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Opel Speedster. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Speedster ?

De hoogte van de premies voor een Opel Speedster verschilt nogal per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (9565AH)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gewenste dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire aanbieders. Zoals Delta Lloyd, Reaal of bijvoorbeeld Turien & Co. Wij vergelijken enkel verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Opel indelen op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering SNS.

autoverzekering Opel Speedster


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Speedster afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Opel Speedster. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld KN-943-G).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (16-05-1977).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Opel.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Lagere premie bij veilig rijden
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Eigen herstelnetwerk
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Veilige AutoModus
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Snel online premie berekenen
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Eerlijke verzekering
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Actief sinds 1850
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Score: beoordeeld met 8+
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Online 10% korting
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Beoordelingsscore van 7,5+
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Verhaalsbijstand
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Coöperatieve verzekeraar
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Bereikbaar via WhatsApp
Schade snel afgehandeld


Goedkoopste premie van de Opel Speedster berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij verzekeringen voor een Speedster ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijke variabele is hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Opel Speedster. Aanbieders onderzoeken ook onder andere woonplaats (2528GD). Het maandbedrag in Nunspeet is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Sappemeer. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 – 30.000) en het merk/type auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is voor elke bestuurder weer anders. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer onder andere huisnummer, schadevrije jaren, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Opel Speedster verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Speedster afsluiten!