Autoverzekering Peugeot 307 Kies de verzekering die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Peugeot 307 bekijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Denk aan EAG Assuradeuren en ook Unigarant. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en probleemloos via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 307 ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar variabelen als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 307! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Ford Courier.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Peugeot 307 Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Peugeot 307? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten zekerheden voor de Peugeot 307. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA
Je 307 verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere schade na blikseminslag, schade door storm, brandschade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Peugeot 307. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Peugeot 307. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Feit: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Let op: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 307 ?

De actuele premie voor de Peugeot 307 loopt uiteen per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de bekendste componenten.

 • Jouw woongebied (1484FC)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. O.a. Allianz, HEMA of De Zeeuwse. We bekijken alleen aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Peugeot klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken Allianz.

autoverzekering Peugeot 307


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 307 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Peugeot 307. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijv. NJ-387-V).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (8-03-1985).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies het type dekking voor Peugeot.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Aanschafwaardegarantie
Online klantenservice

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede rechtsbijstand
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Snel online premie berekenen
Supersnel geregeld

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Eerlijke verzekering
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Eigen risico van slechts €100
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Online 10% korting
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Tot 85% korting
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Goed Geregeld Pakket
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
No-claimkorting tot wel 82%
Online schade melden


Goedkoopste premie van de Peugeot 307 berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij een verzekering voor de 307 ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voornaam aspect is hoe oud je bent. Studenten en jongeren hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Peugeot 307. Verzekeringen overdenken ook feiten zoals woongebied (6893KJ). De premie in Den Haag wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Schinnen. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer nu je aantal kilometers per jaar, huisnummer, geboortedatum in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Peugeot 307 verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 307 afsluiten!