Autoverzekering Purmerend Alle top-verzekeraars op een rijtje


Direct de goedkoopste autoverzekering in Purmerend vinden en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. Generali en uiteraard ook nowGo. Vergelijk alle verzekeraars vlug en moeiteloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Purmerend? Het premiebedrag heeft te maken met bijv. schadehistorie, type auto plus jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt in korte tijd een passend verzekeringskantoor. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Jeep Compass.

De beste autoverzekeraars

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in minder dan 5 minuten.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar op de maandlasten.

Handige informatie over je auto verzekeren in Purmerend Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Je auto verkocht? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie types dekkingen die je kunt selecteren. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Purmerend
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus verzekering Purmerend
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. Allrisk autoverzekering Purmerend
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Goede auto’s van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Purmerend. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra dekking pechhulp Purmerend
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Purmerend. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat zijn de maandelijkse kosten autoverzekering Purmerend?

De maandpremie in Purmerend kan enorm verschillen per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de belangrijkste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (7535JL)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Bijvoorbeeld Bovag, Generali en onder andere De Zeeuwse. We bekijken enkel assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Purmerend verzekeringen indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken autoverzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. WA-verzekering ING.

autoverzekering Purmerend


Goedkoopste autoverzekering in Purmerend afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Purmerend. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (bijv. 82-ZXK-3).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (13-10-1978).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies het type dekking.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Purmerend op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Hoge korting bij veilige rijstijl
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
4 extra zekerheden
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Verrekening met garage
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Hoge klantenbeoordeling
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Gemiddeld een 8 op service
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Online 10% korting
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Tot 85% korting
Aanvullende dekking

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Pakketkorting mogelijk
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook bedrijfsauto’s
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gezinsautoregeling
Binnen 10 minuten claimen


Online verzekeringspremie in Purmerend vergelijken voor alle modellen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Purmerend? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijk aspect is geboortedatum. 20-jarigen betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge auto uit Purmerend. Verzekeringen kijken ook naar onder andere postcode (7546HH). Het maandbedrag in Noord-Scharwoude is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Tubbergen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig worden meegenomen. Het bedrag per maand kan dus enorm wisselen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je eventuele accessoires, geboortedatum, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de verzekeraars in Purmerend en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!