Autoverzekering Seat Mii Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Seat Mii afsluiten, via internet? Momenteel is het aanbod enorm. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Allianz en uiteraard ook VKG. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Mii ? De maandelijkse premie hangt af van zaken als positie op de bonusladder, het aantal km’s dat je rijdt plus de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Seat Mii! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Kia Carens.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Seat Mii Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Seat Mii? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 categorieënverzekeringen voor jouw vertrouwde Seat Mii. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Een gebruikte Mii verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade door storm, schade door natuurgeweld, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Seat Mii. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Seat Mii. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Handig: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Neem dit in acht: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus-ladder variëren erg per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Mii ?

De maandpremie voor de Seat Mii wisselt nogal eens per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale variabelen.

 • Je postcode / regio (9718AN)
 • soort beveiliging op je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende autoverzekeringen. O.a. Bruns ten Brink, OHRA en bijv. Fairzekering. Wij vergelijken puur verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Seat rangschikken op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betreffende assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. WA-verzekering Autoweek.

autoverzekering Seat Mii


Goedkoopste autoverzekering voor Seat Mii afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Seat Mii. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijv. 72-ZTG-4).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (15-12-1987).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies het type dekking voor Seat.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Tot 30% veilige rijderskorting
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede pechhulpdekking
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Veilige AutoModus
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Interessante bonusladder
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Geld snel op je rekening

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Actief sinds 1850
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Simpele verzekeringskaarten
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Inzittenden meeverzekeren
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Aanpassen & upgraden

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Eigen risico kiezen
24/7 schade melden


Eenvoudig premie van de Seat Mii berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Mii ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke variabele is geboortejaar. Jongeren van 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een kostbare Seat Mii. Verzekeringen onderzoeken ook factoren als postcode (8707LE). Het maandbedrag in Kaatsheuvel kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Uitgeest. Ook de kilometrage (10.001 tot 12.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct schadevrije jaren, huisnummer, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Seat Mii verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Mii afsluiten!