Autoverzekering Renault Avantime Eenvoudig verzekeringen vergelijken

De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Renault Avantime afsluiten, via internet? Momenteel is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Kilometerverzekering en ook VKG. Vergelijk alle verzekeraars vlug en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Avantime ? De assurantiepremie heeft te maken met onder andere schadevrije jaren, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je checkt dan in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Avantime! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Honda Integra.

Alle populaire aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Renault Avantime Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Renault Avantime? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 soorten basisdekkingen voor de Renault Avantime. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Een Avantime verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je onverhoopt een ongelukje? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook diefstal, een sterretje in je voorruit, brandschade. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Renault Avantime. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaarNormale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Renault Avantime. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Noemenswaardig: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De regels van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed om te weten: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Avantime ?

De geldende premie voor een Renault Avantime kan enorm verschillen per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle componenten.

 • Je woonplaats (7147IF)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende aanbieders. O.a. Allsecur, National Academic en onder andere Zelf. Wij checken slechts organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed om te weten: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gevraagde info ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Renault klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken Nationale Nederlanden.

autoverzekering Renault Avantime


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Avantime afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Renault Avantime. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (n.b. 1-TXF-77).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (17-04-1970).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Renault.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Via WhatsApp bereikbaar
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Pechhulpdekking
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Altijd verzekerd de weg op
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Schade in 3 stappen regelen
Simpele website / account

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Collectieve insteek
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Eigen risico van slechts €100
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar van vele prijzen
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pakketkorting mogelijk
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Beoordelingsscore van 7,5+
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Pakketkorting mogelijk
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Service in de winkel
Snel online afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gezinsautoregeling
Schade melden via internet


Goedkoopste premie van de Renault Avantime berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn Avantime ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekend aspect is geboortejaar. Jongeren van 22 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Renault Avantime. Verzekeraars overdenken ook bijvoorbeeld postcode (3031FJ). De maandpremie in Gytsjerk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Spaarndam. Ook het aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. Het maandelijkse bedrag hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Voer nu je aantal kilometers per jaar, postcode, kenteken in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle Renault Avantime verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Avantime afsluiten!