Autoverzekering Renault Kadjar Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Renault Kadjar afsluiten, via internet? Momenteel is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Aon Direct en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk ze nu snel en eenvoudig via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Kadjar ? Jouw premie komt tot stand op basis van bijvoorbeeld schadevrije jaren, de aanschafwaarde en demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Kadjar! Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Hyundai Accent.

Alle toonaangevende verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Renault Kadjar Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Renault Kadjar? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van autoverzekeringen voor de Renault Kadjar. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een nieuwe Kadjar verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook een sterretje in je voorruit, diefstal, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Renault Kadjar. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Renault Kadjar. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Kadjar ?

De maandpremie voor de Renault Kadjar loopt uiteen per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (6688DK)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire aanbieders. Denk aan ABN AMRO, Ditzo en onder andere SNS. We doorzoeken uitsluitend assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Renault rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken Interpolis.

autoverzekering Renault Kadjar


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Kadjar afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Renault Kadjar. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 6-XJG-35).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (14-12-1991).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Renault.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Schade inzittenden
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Samenwerking met Rabobank
Snelle schade afhandeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Praktische tips veilig rijden
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Initiatief van achmea
24/7 schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Goede verkeersrechtsbijstand
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar Web Service Scan
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Ook ruitschade gedekt
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door diefstal
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Verhaalsbijstand
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook bedrijfsauto’s
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gezinsautoregeling
Snel claims indienen


Voordeligste premie van de Renault Kadjar berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de verzekering van mijn Kadjar ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale factor is; hoe oud je bent. Jongeren van 18 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe Renault Kadjar. Aanbieders doorzoeken ook jouw postcode (4091IC). Het tarief in Puttershoek is anders dan een Autoverzekering Stavenisse. Ook de kilometrage (7501 tot 10.000) en de dagwaarde van de auto worden meegenomen. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Voer onder andere hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Renault Kadjar verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Kadjar afsluiten!