Autoverzekering BMW M Serie Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw BMW M Serie bekijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. AutoWeek en niet te vergeten nowGo. Vergelijk alle aanbieders handig en moeiteloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw M Serie? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar zaken als de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt en jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW M Serie! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je zelf – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Nissan Patrol.

Alle populaire autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW M Serie Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de BMW M Serie? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie types verzekeringen voor de BMW M Serie. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een M Serie verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, schade aan derden, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW M Serie. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de BMW M Serie. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Noemenswaardig: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder variëren erg per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn M Serie?

De premie voor de BMW M Serie wijkt erg af per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de bekendste factoren.

 • Je postcode / regio (8334BA)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende aanbieders. Onder andere AutoWeek, ING Bank of Verzekeruzelf.nl. We bekijken slechts verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let wel: beschouw dit niet als een advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor BMW klasseren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Klaverblad.

autoverzekering BMW M Serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW M Serie afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW M Serie. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 5-TLJ-70).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (8-09-1996).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lage premie + ledenkorting
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Pechhulpdekking
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Interessante bonusladder
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Snelle reactietermijnen
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Wettelijke Aansprakelijkheid
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Schade door diefstal
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pechhulp Route Mobiel
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Coöperatieve verzekeraar
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gebruiksvriendelijke App
Aanvullende dekking


Eenvoudig premie van de BMW M Serie berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de M Serie? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvolle factor is geboortedatum. Bestuurders van 25 jaar of jonger moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een kostbare BMW M Serie. Autoverzekeraars analyseren verder ook o.a. regio (5192AC). Het tarief in Arkel kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Beesel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (tot en met 7500) en de dagwaarde van de auto worden meegenomen. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Geef nu jouw aantal kilometers per jaar, kenteken, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle BMW M Serie verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw M Serie afsluiten!