Autoverzekering Toyota Camry Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Toyota Camry afsluiten, via internet? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Hierbij kun je denken aan EAG Assuradeuren en ook Voogd en Voogd. Vergelijk ze nu handig en gemakkelijk met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Camry ? Het maandbedrag wordt bepaald door bijv. soort dekking, privé of zakelijk gebruik maar ook jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Camry! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mazda CX-7.

Meest vertrouwde verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Toyota Camry Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Toyota Camry? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 categorieënzekerheden voor jouw vertrouwde Toyota Camry. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een nieuwe Camry verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, brandschade, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Toyota Camry. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Toyota Camry. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De spelregels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Camry ?

De maandpremie voor de Toyota Camry wijkt erg af per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste componenten.

 • Jouw postcodegebied (4438HJ)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde aanbieders. Voorbeelden zijn ASR, Kilometerverzekering en bijv. Verzekeruzelf.nl. We onderzoeken puur verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Toyota indelen op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken autoverzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering Generali.

autoverzekering Toyota Camry


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Camry afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Toyota Camry. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 7-STH-16).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (16-10-1976).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Toyota.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Via WhatsApp bereikbaar
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Eigen herstelnetwerk
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Niet voorschieten
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Snel online premie berekenen
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Extra dekking auto 6-13 jaar
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Dag en nacht contact
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Hulp bij overstappen

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Snel online afsluiten
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door diefstal
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pakketkorting mogelijk
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Voordelig 2e auto verzekeren
24/7 schade melden


Voordeligste premie van de Toyota Camry berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Camry ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciaal aspect is jouw leeftijd. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook schiet de premie omhoog bij een zware Toyota Camry. Assuradeurs analyseren verder ook o.a. woongebied (3237AC). Het maandbedrag in Asten wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Voorthuizen. Ook het aantal km’s (15.001 tot 20.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer o.a. geboortedatum, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Toyota Camry verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Camry afsluiten!