Autoverzekering Tesla Model S Vind de verzekeraar die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Tesla Model S vergelijken en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. O.a. Bovag en niet te vergeten OHRA. Vergelijk ze nu vlot en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Model S? De maandelijkse premie wordt bepaald door onder andere soort dekking, gebruik van de auto plus demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Tesla Model S! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mazda 3.

Meest vertrouwde aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Tesla Model S Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Tesla Model S? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types garanties voor jouw Tesla Model S. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een nieuwe Model S verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere een sterretje in je voorruit, explosie-schade, diefstal. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Tesla Model S. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Tesla Model S. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Model S?

Het maandbedrag voor de Tesla Model S kan enorm verschillen per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de bekendste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (4904CC)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende organisaties. Onder andere EAG Assuradeuren, OHRA en VKG. We doorzoeken alleen aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Tesla classificeren op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering Allianz.

autoverzekering Tesla Model S


Goedkoopste autoverzekering voor Tesla Model S afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Tesla Model S. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. 7-XBH-56).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (12-01-1995).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Selecteer de gewenste dekking voor Tesla.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Hoge korting bij veilige rijstijl
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
4 extra zekerheden
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Schade snel afgehandeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Aanvullende dekking

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Voor het hele gezin
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringExtra korting op pakketten
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
WhatsApp service
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pakketkorting mogelijk
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Interessante pakketkorting
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
No-claimkorting tot wel 82%
Voor jong en oud geschikt


Online premie van mijn Tesla Model S berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de Model S? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekende variabele is geboortedatum. 19-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Tesla Model S. Verzekeraars doorzoeken ook feiten zoals adresgegevens (3061GG). De premie in Wanssum is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Volendam. Ook de kilometrage (15.001 – 20.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer nu je aantal kilometers per jaar, kenteken, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Tesla Model S verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Model S afsluiten!