Autoverzekering Toyota Avensis Verso Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Toyota Avensis Verso vergelijken en afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan Centraal Beheer en VKG. Vergelijk ze nu vliegensvlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Avensis Verso? De maandelijkse premie hangt af van variabelen als dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt en jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Avensis Verso! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mazda CX-3.

De beste aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Toyota Avensis Verso Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Toyota Avensis Verso? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie types autoverzekeringen voor de Toyota Avensis Verso. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Jouw Avensis Verso verzekeren met alleen WA dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Betrokken bij een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook schade door storm, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Toyota Avensis Verso. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Toyota Avensis Verso. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Feit: De protocollen van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Avensis Verso?

De hoogte van de premies voor een Toyota Avensis Verso kan enorm verschillen per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? In het lijstje hieronder staan de bekendste variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (3732FI)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. O.a. ANWB, OHRA en ZLM Verzekeringen. Wij raadplegen uitsluitend aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Toyota filteren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering Reaal.

autoverzekering Toyota Avensis Verso


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Avensis Verso afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Toyota Avensis Verso. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 4-TZL-72).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (19-08-1979).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Toyota.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Unieke schadehulp
Hulp bij overstappen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Praktische tips veilig rijden
Geld snel op je rekening

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ook voor inzittenden
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Score: beoordeeld met 8+
Hulp bij overstappen

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Simpele verzekeringskaarten
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Beoordelingsscore van 7,5+
24/7 schade melden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Pechhulp Route Mobiel
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Hoge no-claim kortingen
Wa, WA+ of Allrisk


Voordeligste premie van de Toyota Avensis Verso berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn Avensis Verso? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een betekenisvolle variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren van 23 jaar hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Toyota Avensis Verso. Autoverzekeringen bekijken daarnaast feiten zoals woonplaats (9624DC). Het tarief in Gytsjerk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Voorschoten. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. Het tarief is voor elke bestuurder weer anders. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere huisnummer, hoofdbestuurder, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Toyota Avensis Verso verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Avensis Verso afsluiten!