Autoverzekering Toyota Avensis Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Toyota Avensis bekijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Delta Lloyd en natuurlijk Nationale Nederlanden. Vergelijk alle aanbieders snel en zonder moeite via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Avensis ? Het premiebedrag heeft te maken met onder andere de gewenste dekking, de aanschafwaarde en jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Toyota Avensis! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mazda BT-50.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Toyota Avensis Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Door de bank genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Toyota Avensis? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie ordes van autoverzekeringen voor jouw eigen Toyota Avensis. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Een nieuwe Avensis verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, schade aan derden, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Toyota Avensis. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Toyota Avensis. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Avensis ?

De geldende premie voor een Toyota Avensis varieert erg per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de meest cruciale factoren.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8184DK)
 • Het gewicht van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Zoals Avéro Achmea, Reaal of bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl. Wij controleren enkel autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Vergeet niet: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Toyota klasseren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande organisatie. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering ZEKUR.

autoverzekering Toyota Avensis


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Avensis afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Toyota Avensis. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul het kenteken in (bijv. 2-KFZ-92).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (11-09-1971).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies een dekkings type voor Toyota.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Tot 30% veilige rijderskorting
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Altijd verzekerd de weg op
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Snel online premie berekenen
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Actief sinds 1850
Schade melden via internet

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Score: beoordeeld met 8+
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hulp bij mechanisch defect
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Goed Geregeld Pakket
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
WA, WA+ of All Risk
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Verschillende opties


Voordeligste premie van de Toyota Avensis berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een verzekering voor de Avensis ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale variabele is het jaartal van geboorte. Jonge bestuurders moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Toyota Avensis. Autoverzekeringen overdenken ook feiten zoals woongebied (8898MG). De premie in Meerkerk is anders dan een Autoverzekering Voorhout. Ook het aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en het merk/type auto hebben invloed. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul vandaag schadevrije jaren, eventuele accessoires, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Toyota Avensis verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Avensis afsluiten!