Autoverzekering Audi S6 Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Audi S6 afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. EAG Assuradeuren en Unigarant. Vergelijk alle aanbieders vlug en probleemloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn S6? De assurantiepremie wordt bepaald door bijvoorbeeld Wa/Wa+/All-risk, de geschatte kilometragemaar ook jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Audi S6! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Nissan Figaro.

De beste verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Audi S6 Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Audi S6? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 categorieëngaranties voor de Audi S6. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een nieuwe S6 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor explosie-schade, brandschade, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Audi S6. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Audi S6. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn S6?

De geldende premie voor een Audi S6 wijkt erg af per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke factoren.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (5469EB)
 • soort beveiliging op je auto
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. O.a. Bovag, Klaverblad of Zelf. Wij checken alleen organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed om te weten: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Audi klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen organisatie. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering FBTO.

autoverzekering Audi S6


Goedkoopste autoverzekering voor Audi S6 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Audi S6. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 4-XBX-74).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (10-11-1968).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Audi.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Interessante ledenkorting
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Simpel over te sluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
4 jaar FOCWA-garantie
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Ook totaalpakketten
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ouderwets binnenlopen
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Wettelijke Aansprakelijkheid
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Snel online afsluiten
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Inzittenden meeverzekeren
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Goed Geregeld Pakket
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Snel schadeherstel
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Voordelig 2e auto verzekeren
Eenvoudig contract / polis


Snel premie van de Audi S6 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de S6? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke factor is het jaartal van geboorte. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Audi S6. Verzekeringen onderzoeken ook jouw regio (4640EG). De hoogte van de polis in Wateringen is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Bakkeveen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (meer dan 30.001) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer hierboven schadevrije jaren, gewenste dekking, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Audi S6 verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw S6 afsluiten!