Autoverzekering Toyota Tundra Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Toyota Tundra vinden en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Denk aan ANWB en Nationale Nederlanden. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en eenvoudig met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Tundra ? Het maandbedrag wordt bepaald door bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de geschatte kilometrageen niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Tundra! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz 400.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Toyota Tundra Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Toyota Tundra? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 types dekkingen voor jouw Toyota Tundra. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Jullie Tundra verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade na blikseminslag, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Toyota Tundra. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Toyota Tundra. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De protocollen van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Tundra ?

Het maandbedrag voor de Toyota Tundra kan enorm verschillen per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste componenten.

 • De omgeving waarin je woont (4488FF)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, Kilometerverzekering of VOOROP. We onderzoeken enkel verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Feit: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Toyota klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande organisatie. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Toyota Tundra


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Tundra afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Toyota Tundra. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 6-KZH-20).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (26-11-1963).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Toyota.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Korting voor een 2e auto
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Altijd verzekerd de weg op
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Hoge klantenbeoordeling
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Voor het hele gezin
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Geen poliskosten
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Snel online afsluiten
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Tot 85% korting
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
WA, WA+ of All Risk
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Bereikbaar via WhatsApp
Duidelijke voorwaarden


Snel premie van de Toyota Tundra berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Tundra ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke variabele is jouw leeftijd. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een prijzige Toyota Tundra. Verzekeraars overwegen daarnaast jouw postcode (3528BH). De premie in Goes is anders dan een Autoverzekering Warffum. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 – 20.000) en de dagwaarde van de auto worden meegenomen. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul onder andere postcode, kenteken, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Toyota Tundra verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Tundra afsluiten!