Autoverzekering Ede Vind de goedkoopste verzekeraarDirect de goedkoopste autoverzekering in Ede afsluiten, via internet? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn Centraal Beheer en ook Roxo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en gemakkelijk met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Ede? Het maandbedrag komt tot stand op basis van factoren als schadevrije jaren, gebruik van de auto maar ook de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan in korte tijd een kwalitatief verzekeringskantoor. Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Subaru Outback.

Populaire autoverzekeringen

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar op de maandlasten.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Ede Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw auto? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 varianten van waarborg types om uit te kiezen. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Ede
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering Ede
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door storm, diefstal, schade door botsing met dieren. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. Allrisk autoverzekering Ede
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto’s van 10 jaar of ouder

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Ede. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Handig: pechhulp Ede
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. De term die daarbij hoort heet no-claimkorting Ede. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat zijn de maandelijkse kosten autoverzekering Ede?

De actuele premies in Ede verschilt nogal per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale componenten.

 • Je postcode / regio (7946FN)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De basisdekking van de auto
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Bijvoorbeeld Allianz, Nationale Nederlanden of bijvoorbeeld ZLM Verzekeringen. We onderzoeken puur aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Ede verzekeringen indelen op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij Reaal.

autoverzekering Ede


Goedkoopste autoverzekering in Ede afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Ede. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 2-XJZ-04).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (28-07-1968).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies je (aanvullende) dekking.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Ede op laagste prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Dag en nacht hulp van centrale
Online schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede rechtsbijstand
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Ruime keuze uit garages
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Uitgebreid netwerk garages
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Initiatief van achmea
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Geen poliskosten
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Maandelijks aanpassen
Met aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Beoordelingsscore van 7,5+
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Wegslepen na ongeluk
24/7 schade melden

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook zakelijke klanten
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Schade Melden met de App
Online klantenservice


Online verzekeringspremie in Ede vergelijken voor alle auto’s

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekeringsmaatschappij Ede? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een welbekend aspect is geboortejaar. 20-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een sjieke auto uit Ede. Autoverzekeringen analyseren verder ook je woongebied (1111GB). Het maandbedrag in Leende is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Grevenbicht. Ook het aantal kilometers (7501 tot 10.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer onder andere schadevrije jaren, kenteken, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle verzekeraars in Ede en sluit online af Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!