Autoverzekering Toyota Verso Kies de verzekering die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Toyota Verso vinden en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. O.a. Generali en natuurlijk ING Bank. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Verso ? De maandelijkse premie heeft te maken met bijv. Wa/Wa+/All-risk, de dagwaarde en demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Dan zoek je in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Verso! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mercedes-Benz 600.

Alle toonaangevende aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Toyota Verso Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Normaliter is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Toyota Verso? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 soorten verzekeringen voor de Toyota Verso. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Zo’n Verso verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook schade door natuurgeweld, schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Toyota Verso. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Toyota Verso. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Verso ?

De premie voor de Toyota Verso wisselt erg per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de bekendste factoren.

 • Jouw woongebied (5251EC)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Neem nou Promovendum, Klaverblad maar ook VKG. Wij controleren puur assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Toyota ordenen op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering Ditzo.

autoverzekering Toyota Verso


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Verso afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Toyota Verso. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 98-ZVK-7).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (6-02-1970).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Toyota.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Korting voor een 2e auto
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Uitgebreid netwerk garages
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Eerlijke verzekering
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Eigen risico van slechts €100
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar van vele prijzen
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp buitenland
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Interessante pakketkorting
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Pakketkorting mogelijk
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Snel schadeherstel
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
No-claimkorting tot wel 82%
Snel schade melden


Goedkoopste premie van de Toyota Verso berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Verso ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een bekende variabele is geboortedatum. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Toyota Verso. Aanbieders doorzoeken ook onder andere postcodegebied (7250JJ). Het tarief in Ommen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Warmond. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (7501 – 10.000) en het type voertuig worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef snel hoofdbestuurder, kenteken, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Toyota Verso verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Verso afsluiten!