Autoverzekering Nissan 200 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Nissan 200 afsluiten, via internet? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld HEMA en ook Univé. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en gemakkelijk via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 200 ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar bijv. type dekking, type auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Je bekijkt dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan 200! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Citroen SM.

Erkende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Nissan 200 Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Nissan 200? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van autoverzekeringen voor jouw eigen Nissan 200. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
De 200 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Nissan 200. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Nissan 200. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn 200 ?

De premie voor de Nissan 200 kan enorm verschillen per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de belangrijkste onderdelen.

 • Je postcode / regio (4446GJ)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld ABN AMRO, FBTO plus VOOROP. Wij controleren alleen assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Nissan filteren op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende assuradeur. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Goedkoopste verzekering FBTO.

autoverzekering Nissan 200


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan 200 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Nissan 200. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 5-TLJ-70).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (17-07-1968).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Nissan.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Haal-en brengservice
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Altijd verzekerd de weg op
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Interessante bonusladder
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Initiatief van achmea
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringVeel vrijheid en keuzes
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar van vele prijzen
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Online 10% korting
Goede telefonische service

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pakketkorting mogelijk
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Klantbeoordeling 8+
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Schade Melden met de App
Hoge klantbeoordeling


Online premie van mijn Nissan 200 berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een 200 ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is leeftijd. Jongeren van 20 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook ligt de premie wat hoger bij een kostbare Nissan 200. Autoverzekeraars doorzoeken ook variabelen zoals adresgegevens (5554NE). Het maandbedrag in Kollum wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Panningen. Ook het geschatte aantal km’s (tot en met 7500) en de waarde van je auto zijn bepalend. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu zelf jouw premie. Geef snel postcode, hoofdbestuurder, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Nissan 200 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 200 afsluiten!