Autoverzekering Volkswagen Golf Plus Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Volkswagen Golf Plus vergelijken en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. O.a. Fairzekering en ook ING Bank. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Golf Plus? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar onder andere dekking, aanvullende modules, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Golf Plus! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mercedes-Benz Vario.

Erkende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen Golf Plus Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Volkswagen Golf Plus? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 varianten van waarborg types voor jouw eigen Volkswagen Golf Plus. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Zo’n Golf Plus verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij brandschade, tweezijdige schade, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Volkswagen Golf Plus. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Volkswagen Golf Plus. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Golf Plus?

De premie voor de Volkswagen Golf Plus varieert erg per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de belangrijkste factoren.

 • De plaats waar jij woont (8585NG)
 • Het gewicht van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende verzekeraars. Voorbeelden zijn ANWB, ING Bank of SNS. Wij controleren uitsluitend autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Volkswagen sorteren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende autoverzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering ING.

autoverzekering Volkswagen Golf Plus


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Golf Plus afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Volkswagen Golf Plus. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 55-ZXB-1).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (5-06-1965).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Hoge korting bij veilige rijstijl
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Binnen 2 minuten afsluiten
Helder polisblad

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Niet voorschieten
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Dag & nacht schadehulp
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Sociale verzekeraar
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Eigen risico van slechts €100
Handige overstaphulp

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar van vele prijzen
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Optie verkeersrechtsbijstand
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Verkeersschadeverzekering
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Maximaal 80% korting
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
WA, WA+ of All Risk
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
No-claimkorting tot wel 82%
Eenvoudig uitbreiden


Snel premie van de Volkswagen Golf Plus berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Golf Plus? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is hoe oud je bent. 21-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een recent gekochte Volkswagen Golf Plus. Aanbieders doorzoeken ook bijvoorbeeld woongebied (4974NG). De premie in Oud Gastel wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Wijk bij Duurstede. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 – 20.000) en wie de hoofdbestuurder is tellen mee. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef snel schadevrije jaren, kenteken, postcode in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Volkswagen Golf Plus verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Golf Plus afsluiten!