Autoverzekering Wijk bij Duurstede Vind de goedkoopste verzekeraarEen goedkope autoverzekering in Wijk bij Duurstede afsluiten, via internet? Hedendaags heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Delta Lloyd en niet te vergeten WitGeld.nl. Vergelijk ze nu vliegensvlug en gemakkelijk online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Wijk bij Duurstede? De assurantiepremie komt tot stand op basis van bijv. dekking, aanvullende modules, de waarde van je auto en de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan binnen een paar minuten een kwalitatief verzekeringskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Volvo 850.

Erkende aanbieders

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over je auto verzekeren in Wijk bij Duurstede Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
In de regel sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw auto? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 types garanties om uit te kiezen. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Wijk bij Duurstede
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering Wijk bij Duurstede
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, schade door storm, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All risk autoverzekering Wijk bij Duurstede
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van voor een all-risk verzekering. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

All-risk autoverzekering (WA volledig casco) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Wijk bij Duurstede. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra dekking pechhulp Wijk bij Duurstede
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting Wijk bij Duurstede. Heb jij echter schade gereden? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De regels van de bonus/malus-trede variëren erg per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Interessant: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Wijk bij Duurstede?

De maandpremie in Wijk bij Duurstede varieert erg per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Je woonplaats (5253HD)
 • Het gewicht van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. O.a. Delta Lloyd, National Academic en SNS. We doorzoeken puur autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Wijk bij Duurstede verzekeringen rangeren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen verzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Klaverblad.

autoverzekering Wijk bij Duurstede


Goedkoopste autoverzekering in Wijk bij Duurstede afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Wijk bij Duurstede. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. JS-925-D).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (12-08-1988).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies een dekkings type.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Wijk bij Duurstede op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede rechtsbijstand
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
690.000 klanten gingen je voor
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Binnen 1 minuut geregeld
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Collectieve insteek
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Duurzame verzekeraar
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Goede polisvoorwaarden
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Verkeersschadeverzekering
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Maximaal 80% korting
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Snel schadeherstel
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Schade Melden met de App
Gemakkelijk opzeggen


Goedkoopste verzekeringspremie in Wijk bij Duurstede vergelijken voor alle modellen

Hoe zit het met de kosten aan de autoverzekeringsmaatschappij Wijk bij Duurstede? Dat hangt van een aantal zaken af. Een vrij cruciale factor is geboortedatum. 22-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een prijzige auto uit Wijk bij Duurstede. Assuradeurs overdenken ook aspecten als woongebied (4226HA). De maandpremie in Swifterbant kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Kesteren. Ook het aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) hebben invloed. Het maandelijkse bedrag is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu zelf jouw premie. Vul vandaag schadevrije jaren, hoofdbestuurder, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle verzekeraars in Wijk bij Duurstede en sluit online af In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!