Autoverzekering Volkswagen T4 Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Volkswagen T4 bekijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en SNS. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en eenvoudig online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw T4 ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de cataloguswaarde maar ook jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen T4! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz C 63 AMG.

De beste autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Volkswagen T4 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Meestal duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Volkswagen T4? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types zekerheden voor de Volkswagen T4. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Je T4 verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, tweezijdige schade, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Volkswagen T4. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Volkswagen T4. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en betaal je weer meer premie.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn T4 ?

De actuele premie voor de Volkswagen T4 loopt uiteen per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale componenten.

 • Jouw postcodegebied (4274IM)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gewenste dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Neem nou Aegon, Roxo of Verzekeruzelf.nl. Wij controleren alleen autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Feit: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Volkswagen classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Online premie berekenen Reaal.

autoverzekering Volkswagen T4


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen T4 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Volkswagen T4. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (e.g. 7-SVP-24).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (4-02-1973).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Hulp bij overstappen

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Korting voor een 2e auto
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Samenwerking met Rabobank
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
4 jaar FOCWA-garantie
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Ook totaalpakketten
Geld snel op je rekening

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Ook complete pakketten
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Online 10% korting
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Inzittenden meeverzekeren
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pechhulp Route Mobiel
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Service in de winkel
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Voordelig 2e auto verzekeren
Wa, WA+ of Allrisk


Voordeligste premie van de Volkswagen T4 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn T4 ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekende factor is hoe oud je bent. Jongeren van 22 jaar betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe Volkswagen T4. Verzekeraars analyseren verder ook factoren als postcodegebied (8904IB). De maandpremie in Buitenpost is anders dan een Autoverzekering Woubrugge. Ook het geschatte aantal km’s (12.001 tot 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bekende factoren. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul onder andere geboortedatum, huisnummer, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Volkswagen T4 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw T4 afsluiten!