Autoverzekering Volvo S70 Kies de verzekering die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Volvo S70 vinden en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn De Zeeuwse en ook Klaverblad. Vergelijk ze nu handig en gemakkelijk via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn S70 ? Jouw premie hangt af van o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de geschatte kilometrageplus de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je treft dan binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volvo S70! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mercedes-Benz S 280.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Volvo S70 Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Volvo S70? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieëngaranties voor de Volvo S70. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Jouw S70 verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere schade door botsing met dieren, brandschade, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Volvo S70. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Volvo S70. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn S70 ?

De geldende premie voor een Volvo S70 loopt uiteen per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (4986IF)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Bijvoorbeeld AutoWeek, Lancyr en Univé. We doorzoeken alleen aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Noemenswaardig: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Volvo filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen OHRA.

autoverzekering Volvo S70


Goedkoopste autoverzekering voor Volvo S70 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Volvo S70. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (zoals NP-086-V).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (26-02-1971).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Volvo.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Tot 30% veilige rijderskorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
4 extra zekerheden
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Binnen 1 minuut geregeld
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Dekking binnen & buitenland
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Eigen risico van slechts €100
Voor jong en oud geschikt

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar van vele prijzen
Binnen 10 minuten claimen

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp binnenland
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hulp bij mechanisch defect
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Pakketkorting mogelijk
Handige App

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Snel schadeherstel
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Superhandige App
Voor jong en oud geschikt


Goedkoopste premie van de Volvo S70 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de S70 ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekende variabele is; hoe oud je bent. 19-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een jonge Volvo S70. Aanbieders doorzoeken ook je postcode (3664JI). De maandpremie in Vuren is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Zuidland. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 – 25.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef nu jouw geboortedatum, kenteken, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Volvo S70 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw S70 afsluiten!