Autoverzekering Winsum Snel overstappen naar de goedkoopste verzekeringEen goedkope autoverzekering in Winsum online afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan Centraal Beheer en niet te vergeten Roxo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en zonder moeite met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Winsum? De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als Wa/Wa+/All-risk, de aanschafwaarde plus jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt binnen mum van tijd een verzekeringskantoor dat bij jou past. Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kan jij – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Ford C-Max.

Erkende verzekeraars

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Winsum Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Daarna mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van autoverzekeringen beschikbaar. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Winsum
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus verzekering Winsum
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook schade aan derden, schade door storm, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All risk autoverzekering Winsum
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

volledig casco verzekering Auto’s van 0 – 5 jaar
Beperkt Casco verzekering (WA+) Auto’s van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto ouder dan 10 jaar

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Winsum. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp Winsum
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Deze actie heet ook wel no-claimkorting Winsum. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus-regeling variëren erg per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat zijn de maandelijkse kosten autoverzekering Winsum?

De maandpremie in Winsum loopt uiteen per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de belangrijkste componenten.

 • De plaats waar jij woont (8952AE)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je vertrouwde organisaties. Voorbeelden zijn ASR, nowGo en bijv. VKG. Wij raadplegen alleen maar autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Vergeet niet: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Winsum verzekeringen rangeren op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering ING.

autoverzekering Winsum


Goedkoopste autoverzekering in Winsum afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Winsum. Hoe vind je nu de laagste premie? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 2-TJG-33).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (2-05-1969).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies de juiste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Winsum op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Faire schadeafhandeling
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Ruime keuze uit garages
Binnen 10 minuten claimen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Score: beoordeeld met 8+
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp buitenland
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Verkeersschadeverzekering
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Goed Geregeld Pakket
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Online account

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Schade Melden met de App
Online klantenservice


Online verzekeringspremie in Winsum vergelijken voor alle modellen

Welke kosten komen er kijken bij een autoverzekeringsmaatschappij Winsum? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voornaam aspect is jouw leeftijd. Jongeren tot 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een prijzige auto uit Winsum. Autoverzekeraars kijken ook naar variabelen zoals postcodegebied (1820HM). De hoogte van de polis in Lexmond is anders dan een Autoverzekering Koedijk. Ook de kilometrage (20.001 – 25.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul vandaag schadevrije jaren, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle verzekeraars in Winsum en stap over Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!