Autoverzekering Audi Q7 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Audi Q7 afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Bovag en ook Unigarant. Vergelijk ze nu vlot en gemakkelijk via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Q7? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van factoren als soort dekking, het aantal km’s dat je rijdt en demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi Q7! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers kun je – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan 200.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Audi Q7 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Audi Q7? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 soorten garanties voor de Audi Q7. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
De Q7 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade door natuurgeweld, schade door storm, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Audi Q7. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Audi Q7. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Q7?

De premie voor de Audi Q7 loopt uiteen per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (9571KK)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je bekende verzekeraars. Bijvoorbeeld ABN AMRO, National Academic of ZLM Verzekeringen. We doorzoeken enkel assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed om te weten: dit is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Audi rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekering. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering De Zeeuwse.

autoverzekering Audi Q7


Goedkoopste autoverzekering voor Audi Q7 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Audi Q7. Hoe vind je nu de laagste premie? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (e.g. 7-XBH-68).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (19-04-1964).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Audi.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lage premie + ledenkorting
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Korting voor een 2e auto
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Ruime keuze uit garages
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Snel online premie berekenen
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Dag en nacht contact
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
WhatsApp service
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Elke maand aanpasbaar
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Interessante pakketkorting
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
WA , WA+ & Volledig Casco
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
WA, WA+ of All Risk
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
Met aanvullende modules


Goedkoopste premie van de Audi Q7 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de Q7? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke variabele is geboortejaar. Jongeren van 18 jaar hebben te maken met een hogere premie dan oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Audi Q7. Aanbieders analyseren verder ook onder andere postcode (6950BJ). De premie in Epse wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Baarle-Nassau. Ook het geschatte aantal km’s (7501 – 10.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. Het tarief kan dus enorm wisselen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef nu jouw schadevrije jaren, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Audi Q7 verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Q7 afsluiten!