Autoverzekering Audi TT Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De goedkoopste autoverzekering voor de Audi TT vinden en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Fairzekering en niet te vergeten ZEKUR. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en probleemloos via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de TT? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld de gewenste dekking, de waarde van je auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Je treft dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi TT! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Nissan King Cab.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Audi TT Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Audi TT? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 types basisdekkingen voor jouw vertrouwde Audi TT. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
De TT verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor brandschade, schade door storm, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Audi TT. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Audi TT. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een TT?

De maandpremie voor de Audi TT wijkt erg af per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de bekendste onderdelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6121IN)
 • Het merk en type van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je bekende organisaties. Voorbeelden zijn Aegon, Nationale Nederlanden of bijvoorbeeld SNS. We doorzoeken alleen maar autoverzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Audi klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Zelf.nl.

autoverzekering Audi TT


Goedkoopste autoverzekering voor Audi TT afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Audi TT. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (e.g. KX-616-L).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (24-10-1972).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Audi.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Interessante ledenkorting
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Contact via social media

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
690.000 klanten gingen je voor
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Praktische tips veilig rijden
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Voor het hele gezin
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Veel vrijheid en keuzes
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Service award winnaar
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Ook ruitschade gedekt
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
24 uur per dag hulp
Eenvoudig uitbreiden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
SOS International
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Supersnel geregeld


Voordeligste premie van de Audi TT berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de verzekering van mijn TT? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een vrij cruciaal aspect is geboortedatum. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Audi TT. Assuradeurs analyseren verder ook aspecten als postcode (3601IG). De hoogte van de polis in Honselersdijk kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Banholt. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 tot 30.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Geef snel gewenste dekking, eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Audi TT verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw TT afsluiten!