Autoverzekering BMW 123 Vind de verzekeraar die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW 123 afsluiten, via internet? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. O.a. Kilometerverzekering en natuurlijk Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn 123? Het premiebedrag wordt bepaald door bijv. schadehistorie, gebruik van de auto en jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 123! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Nissan X-Trail.

Meest vertrouwde aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW 123 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de BMW 123? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie types dekkingen voor jouw vertrouwde BMW 123. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een 123 verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor BMW 123. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW 123. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opvallend: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn 123?

De hoogte van de premies voor een BMW 123 verschilt nogal per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de meest invloedrijke factoren.

 • De omgeving waarin je woont (5041HA)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je bekende organisaties. Neem nou EAG Assuradeuren, Klaverblad en bijv. ZEKUR. Wij raadplegen uitsluitend verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor BMW klasseren op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering De Zeeuwse.

autoverzekering BMW 123


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 123 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW 123. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 8-TNG-42).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (27-11-1965).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies de juiste dekking voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Tot 30% veilige rijderskorting
Snelle schade afhandeling

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
4 extra zekerheden
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Praktische tips veilig rijden
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Dekking binnen & buitenland
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Dag en nacht contact
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar Web Service Scan
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Elke maand aanpasbaar
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Beoordelingsscore van 7,5+
Gebruiksvriendelijke website

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Wegslepen na ongeluk
Online account

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
WA, WA+ of All Risk
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Hoge no-claim kortingen
Online schade melden


Snel premie van de BMW 123 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de 123? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname variabele is jouw leeftijd. Jongeren tot 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook betaal je meer bij een sjieke BMW 123. Verzekeraars houden ook rekening met bijv. postcodegebied (2382HE). Het tarief in Haarlem wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Bergen. Ook het aantal km’s (10.001 – 12.000) en het gebruik van de auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct kenteken, hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de BMW 123 verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 123 afsluiten!