Autoverzekering BMW 318 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De meest goedkope autoverzekering voor jouw BMW 318 vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Aegon en natuurlijk Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu snel en moeiteloos via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 318? Jouw premie wordt bepaald door factoren als de gewenste dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 318! Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Opel Antara.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW 318 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de BMW 318? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types waarborg types voor jouw eigen BMW 318. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een 318 verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere een sterretje in je voorruit, schade aan derden, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW 318. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de BMW 318. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn 318?

De geldende premie voor een BMW 318 varieert erg per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de voornaamste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (4384KN)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde aanbieders. Onder andere Aon Direct, ING Bank maar ook Voogd en Voogd. We onderzoeken slechts verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor BMW rangeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekering. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering ANWB.

autoverzekering BMW 318


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 318 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW 318. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (bijv. 00-ZNZ-8).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (28-09-1984).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
Snel claims indienen

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
690.000 klanten gingen je voor
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Eerlijke verzekering
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Ouderwets binnenlopen
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Winnaar Web Service Scan
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Optie verkeersrechtsbijstand
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
24 uur per dag hulp
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Onderdeel van Vivat
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
WA, WA+ of All Risk
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Schade Melden met de App
Geld snel op je rekening


Eenvoudig premie van de BMW 318 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de 318? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is hoe oud je bent. Jongeren van 23 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een zware BMW 318. Verzekeringen onderzoeken ook bijv. postcodegebied (3560FN). Het maandbedrag in Maasbree kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bergschenhoek. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. De hoogte van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer onder andere geboortedatum, eventuele accessoires, kenteken in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle BMW 318 verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 318 afsluiten!