Autoverzekering BMW 330 Vind de verzekeraar die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW 330 vergelijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn EAG Assuradeuren en natuurlijk Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en probleemloos via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 330? De maandelijkse premie hangt af van o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, privé of zakelijk gebruik en jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 330! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Opel Combo.

Alle toonaangevende verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW 330 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw BMW 330? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 soorten autoverzekeringen voor jouw vertrouwde BMW 330. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een gebruikte 330 verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij diefstal, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW 330. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW 330. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-ladder wijken erg af per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 330?

Het maandbedrag voor de BMW 330 verschilt nogal per verzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de bekendste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (5824MN)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire organisaties. Voorbeelden zijn ABN AMRO, Kilometerverzekering of Turien & Co. We doorzoeken uitsluitend autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let op: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor BMW classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen assuradeur. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering FBTO.

autoverzekering BMW 330


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 330 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 330. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 2-TTZ-63).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (22-04-1980).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor BMW.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Unieke schadehulp
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Pechhulpdekking
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Niet voorschieten
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Hoge klantenbeoordeling
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Eigen risico van slechts €100
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Ook complete pakketten
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Ook ruitschade gedekt
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Inzittenden meeverzekeren
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
SOS International
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
WA, WA+ of All Risk
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Schade Melden met de App
24/7 schade melden


Eenvoudig premie van de BMW 330 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de 330? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciaal aspect is leeftijd. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure BMW 330. Assuradeurs doorzoeken ook feiten zoals postcode (8987FA). De premie in Hoogezand is anders dan een Autoverzekering Bladel. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en het gebruik van de auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus niet zomaar te noemen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. huisnummer, schadevrije jaren, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle BMW 330 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 330 afsluiten!