Autoverzekering BMW 650 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW 650 vergelijken en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan Centraal Beheer en niet te vergeten Lancyr. Vergelijk alle verzekeraars snel en probleemloos online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 650? Het maandbedrag hangt af van onder andere aantal opgebouwde jaren zonder schade, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 650! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Opel Speedster.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 650 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Normaliter sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw BMW 650? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 categorieënverzekeringen voor jouw eigen BMW 650. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Een gebruikte 650 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. diefstal, explosie-schade, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 650. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 650. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 650?

De premie voor de BMW 650 varieert erg per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de meest cruciale onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (4813JG)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde aanbieders. Onder andere De Goudse, HEMA en bijv. De Zeeuwse. Wij vergelijken alleen aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: de vergelijking is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor BMW indelen op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Bovag.

autoverzekering BMW 650


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 650 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 650. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 2-TJG-33).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (20-07-1987).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor BMW.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Interessante ledenkorting
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Pechhulpdekking
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Altijd verzekerd de weg op
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Snel online premie berekenen
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Veel vrijheid en keuzes
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Maandelijks aanpassen
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Beoordelingsscore van 7,5+
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Coöperatieve verzekeraar
Diverse modules kiezen

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Bereikbaar via WhatsApp
Wa, WA+ of Allrisk


Eenvoudig premie van de BMW 650 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn 650? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale variabele is geboortejaar. Beginnende bestuurders betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook betaal je meer bij een zware BMW 650. Verzekeringen bekijken daarnaast je postcodegebied (2921EC). Het tarief in Ens wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Bornerbroek. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (tot en met 7500) en de waarde van je auto zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef snel geboortedatum, hoofdbestuurder, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek BMW 650 verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 650 afsluiten!