Autoverzekering BMW M6 Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw BMW M6 vinden en afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Zelf en ook VOOROP. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw M6? Het maandbedrag komt tot stand op basis van bijv. schadehistorie, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Je checkt dan binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW M6! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Peugeot 208.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW M6 Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw BMW M6? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van dekkingen voor de BMW M6. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Een gebruikte M6 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, tweezijdige schade, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor BMW M6. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de BMW M6. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-ladder variëren erg per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een M6?

De actuele premie voor de BMW M6 wijkt erg af per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de voornaamste onderdelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (1769LB)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Neem nou ASR, Ditzo en bijv. VVS. Wij raadplegen uitsluitend verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW classificeren op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering afsluiten bij Allsecur.

autoverzekering BMW M6


Goedkoopste autoverzekering voor BMW M6 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW M6. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Kenteken invoeren (zoals 3-KBN-62).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (23-06-1975).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor BMW.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Interessante ledenkorting
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Pechhulpdekking
Contact via social media

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Speciale AutoModus App
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Praktische tips veilig rijden
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Extra korting op pakketten
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Snel online afsluiten
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door diefstal
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Wegslepen na ongeluk
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Klantbeoordeling 8+
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Gebruiksvriendelijke website


Goedkoopste premie van de BMW M6 berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn M6? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke factor is hoe oud je bent. Jongeren van 18 jaar betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure BMW M6. Verzekeringen houden ook rekening met feiten zoals woongebied (1560BD). De maandpremie in Alkmaar kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Broek op Langedijk. Ook de kilometrage (7501 tot 10.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. De hoogte van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. kenteken, gewenste dekking, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle BMW M6 verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw M6 afsluiten!