Autoverzekering Volkswagen Polo Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Polo bekijken en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn Aon Direct en niet te vergeten Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars vlug en moeiteloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Polo ? Het maandbedrag heeft te maken met zaken als soort dekking, privé of zakelijk gebruik en niet te vergeten jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Polo! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mercedes-Benz C 200.

De beste autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Volkswagen Polo Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Volkswagen Polo? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Er zijn 3 varianten van garanties voor jouw Volkswagen Polo. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Jullie Polo verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook schade na blikseminslag, brandschade, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Volkswagen Polo. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Volkswagen Polo. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Feit: De protocollen van de bonus/malus ladder variëren erg per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Polo ?

De geldende premie voor een Volkswagen Polo wijkt erg af per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de meest cruciale elementen.

 • De omgeving waarin je woont (6193BN)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende autoverzekeraars. Denk aan Promovendum, Roxo en VOOROP. Wij vergelijken alleen maar autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Noemenswaardig: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Volkswagen classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Online premie berekenen OHRA.

autoverzekering Volkswagen Polo


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Polo afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Volkswagen Polo. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 9-KPL-06).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (15-01-1987).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies het type dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Hoge korting bij veilige rijstijl
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Binnen 2 minuten afsluiten
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Handige tips & tricks
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
4 jaar FOCWA-garantie
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Collectieve insteek
Gemakkelijk opzeggen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Geen poliskosten
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pakketkorting mogelijk
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Schade door diefstal
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gezinsautoregeling
Aanvullende dekking


Goedkoopste premie van de Volkswagen Polo berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn Polo ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke factor is geboortejaar. 22-jarigen betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure Volkswagen Polo. Verzekeraars analyseren verder ook bijvoorbeeld regio (7615GK). Het maandbedrag in Annen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Witmarsum. Ook het verwachte aantal kilometers (30.001 en meer) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef direct postcode, kenteken, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Volkswagen Polo verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Polo afsluiten!